Östersunds kommun

Undersköterska till Trygghetsteamet

Vi söker nu två undersköterskor, en för tillsvidareanställning på heltid och en för ett vikariat på heltid. Tillträde 2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

 

Anställningens uppdrag och ansvar

Trygghetsteamet har i uppdrag att bedriva kartläggningshemtjänst i Östersunds kommuns hemtjänst. Kartläggningshemtjänst beviljas i samband med vårdplanering på sjukhuset. Kartläggningen innebär att teamet utreder medborgarens behov av omvårdnadsinsatser med hjälp av strukturerade arbetsmetoder, så att behovet av stöd i medborgarens vardag tydliggörs. I teamet ingår undersköterskor och en arbetsterapeut.

 

Uppdraget är att stödja medborgaren utifrån vad den kan och hur den vill leva. Omsorgen, vården och servicen som erbjuds ska hålla hög kvalité och ska utgå från en humanistisk människosyn med betoning på varje människas unika värde. Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikation.

 

Arbetsuppgifter

Utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt stödja medborgaren samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. Arbetet innebär att du som kontaktpersonal under kartläggningsperioden har ansvaret att utreda vilket behov av stöd medborgaren kommer att behöva efter kartläggningens slut. När det inte finns kartläggningsärenden arbetar du som korttidsvikarie inom ordinarie hemtjänst. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring förekommer.

 

Kvalifikationer

- Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig

- God datorvana, procapita

- Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande

- Körkort B

 

Utöver detta vill vi att du är en trygg person, är självgående, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och att du sist men inte minst är en flexibel person då detta är en förutsättning för att denna verksamhet skall fungera.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

Enhetschef

Carina Engvall

063-14 37 26          

 

Facklig representant Kommunal         

Lena Svegare         

063-14 44 41          

 

Sista ansökningsdag

2020-07-19

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Trygghetsteamet