Östersunds kommun

Undersköterska till Slåttergården

En tillsvidareanställningar 75 % med möjlighet till utökning. Tillträde enligt överenskommelse

Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon / Torvalla med plats för 22 boende som är uppdelade på fyra plan. Slåttergården är en relativt liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde. Tjänsten innebär dag / kväll och helgarbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt baserat på individens egen målsättning. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal. I uppdraget ingår även uppgifter i form av delegerade ansvarsområden t.ex. måltidsombud, kulturombud osv.

Vi söker nu en undersköterska som tycker om att arbeta med äldre människor och vill stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Som person är du omtänksam, samarbetsvillig, intresserad av att utveckla verksamheten och tar ansvar för helheten.

 

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs! Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre och demenssjuka personer är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i social dokumentation samt generellt en god förmåga att använda dator/teknik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, har god förmåga att kommunicera och att anpassa dig utifrån den enskildes behov / livssituation. Du behöver ha tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Upplysningar

enhetschef

Ingela Håkansson

063-14 49 94

 

Sista ansökningsdag

2020-07-19

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Slåttergården