Östersunds kommun

Undersköterska till Hemgården i Fåker

Vi söker en undersköterska för tillsvidareanställning på 75 % med möjlighet till heltid inom förvaltningen. Tillträde efter överenskommelse.

Hemgården är ett särskilt boende med 24 lägenheter vackert  beläget på landsbygden, 35 km från Östersund.

Tjänstgöring dag, kväll och helg.

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal.

 

Vi söker nu en undersköterska som tycker om att arbeta med äldre människor, arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt för att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening och fokuserar på de faktorer som ger välbefinnande.

 

 

Kvalifikationer 

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre och demenssjuka personer är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du är positiv till nytänkande och ser möjligheter samt har en vilja att bidra till att verksamheten utvecklas och förbättras. Du skall vara trygg i din yrkesroll samt även medverka till att våra boende känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

 

Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, då kommunikation är av stor vikt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Karin Friberg enhetschef 063-14 36 54
Jörgen Olofsson Kommunal 063-14 47 66

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-02

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Hemgården i Fåker