Östersunds kommun

Undersköterska Slåttergården

-       Två tillsvidareanställningar 75 % med möjlighet till utökning. Tillträde enligt överenskommelse

 

Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon med plats för 22 boende som är uppdelade på fyra plan. Slåttergården är en relativt liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde. Vi ingår i säbo-projektet ”vårdnära service” vilket innebär att vi har en servicepersonal anställd som avlastar vårdpersonalen med städuppgifter. I anställningen ingår även olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter etc.

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt baserat på individens egen målsättning. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal. I uppdraget ingår även uppgifter i form av delegerade ansvarsområden t.ex. kostombud, riskombud m.m.

Vi söker nu undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor och att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Som person är du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i vårt dokumentationssystem Procapita samt generellt en god förmåga att använda dator/teknik. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du som ny hos oss kommer med nytänkande och ambitionen att bidra till att verksamheten utvecklas och ständigt förbättras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Iréne Olander enhetschef 063-14 36 22
Vanja Nilsson samordnare 063-14 36 69

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Rekrytering sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Sista ansökningsdag

2018-08-15

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska Övriga vårdtjänster Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska Slåttergården