Östersunds kommun

Undersköterska med samordningsansvar till hemtjänstenhet Oden

Vill du vara med och göra skillnad för våra medborgare?

 

Vi söker en undersköterska med samordningsansvar för tillsvidareanställning på heltid och för närvarande placerad på hemtjänstenheten Oden

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Sektor Hemtjänst är Östersunds kommuns egen utförare av hemtjänst och hemsjukvård och stödjer de personer som har hemtjänst och hemsjukvårdsinsatser. Hemtjänst- och hemsjukvårdsverksamheten är organiserad i 11 enheter utifrån geografiska områden.

 

Hemtjänst och hemsjukvård omfattar insatserna servicetjänster, personlig omvårdnad, hemsjukvård och hemrehabilitering. Personalen som ger personlig omvårdnad ingår i ett hemteam som består av vårdbiträden, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, distriktssköterska samt enhetschef. De olika yrkesgrupperna har tät kontakt och samarbetar för att ge bästa möjliga stöd och service.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innehåller i första hand administrativa uppgifter men det kan också förekomma vård- och omsorgsuppgifter. Arbetet innebär ett nära samarbete med enhetschef. Arbetsuppgifter som ingår i samordnarens uppdrag är bland annat att:

 

.Bemanna utifrån ekonomiska ramar/budgeterade timmar

.Schemaplanera

.Vara övriga medarbetare behjälplig i samband med schemaläggning - Önska/Justera

.Administrera sjuk- och friskanmälan samt bedöma behov av ersättare

.Korttidsrekrytera

.Tillstyrka kortare ledigheter samt planera för dessa.

.Kontrollera och registrera avvikande arbetstid i Heroma.

.Enhetschef kan utöver detta delegera andra arbetsuppgifter

 

Arbetstid, dagtid måndag - fredag.

 

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning och/eller gedigen erfarenhet av vårdarbete är ett krav liksom goda kunskaper i det svenska språket. Erfarenhet av administrativt arbete är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ta egna beslut. Du bör vara en god organisatör och kunna se helheten. Du behöver vara lyhörd, tydlig och ha en god samarbetsförmåga. Du tycker om att ta ansvar och är lösningsfokuserad. Du ska vara drivande och ha en vilja att tillsammans med chef och övrig personal vidareutveckla vår verksamhet. Ni kommer att vara totalt 2 samordnare.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Berit Lindgren enhetschef 063-14 32 32

Facklig representant Kommunal Eva Åslund nås på kontakttelefon 063-14 30 79

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-12-15

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 27 november

Kategorier : Hälsa & sjukvård Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska med samordningsansvar till hemtjänstenhet Oden