Östersunds kommun

Två lärare i fritidshem till Norra skolan

Norra skolan är en vacker gammal F-3 skola som ligger centralt i Östersund och har cirka 220 elever. Nära skolan finns bl a Jamtli, Badhusparken och Stadsbiblioteket, som vi ofta besöker.

 

För att trivas hos oss behöver du tycka om att driva utveckling i samarbete med kollegor där du vill ta ansvar och bidra samt att du är lojal och följer skolans rutiner och förhållningssätt. Du vill vara en del av skolans skolutvecklingsarbete som sker kontinuerligt där vi tillsammans lär oss, delar med oss och inspirerar varandra.

 

Du har alltid elevens bästa i fokus där ditt synsätt är att varje elev är unik med sina förutsättningar och behov. Du ser alltid möjligheterna istället för hindren. Du är lugn, stabil, positiv, flexibel och har goda ledaregenskaper. Du har höga målsättningar på dig själv, dina elever och omgivning. Du värdesätter samarbete med kollegor, elevhälsoteam och skolledning i syfte att skapa optimala förutsättningar för alla elever.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshemmet ansvarar du för verksamheten på fritidshemmet genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du arbetar även i skolan och ansvarar för något av de praktisk-estetiska ämnena och eller som stöd till eleverna

 

Du finns med hela dagen och får en helhetsbild kring hur eleven och gruppen fungerar under skol- och fritidstid.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för fritidshem/fritidspedagog alternativt att du har annan utbildning/kompetens och erfarenhet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell anställning.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Lena Medin

070-2891729

facklig representant Sveriges lärare

Anna Urhonen

 

Sista ansökningsdag

2023-04-14

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Två lärare i fritidshem till Norra skolan