Östersunds kommun

Två Fysioterapeuter/sjukgymnaster till vårt glada gäng!

Vi erbjuder nu två tillsvidare anställningar på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

 

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast söker vi dig till Sektor Funktionshinder. Hos oss arbetar du med målgrupper inom LSS/SoL-psykiatri och personlig assistans. Ditt arbete innebär hembesök oavsett i vilken form vårdtagaren bor.

 

Du erbjuds möjlighet till yrkesutveckling, fortbildning och gott kollegialt stöd.

 

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att göra bedömning av den enskildes funktion, behandling och utprovning av hjälpmedel samt handledning, rådgivning och information till medarbetare, kollegor och närstående. Du ingår i kärnteamet där distriktssköterskor och arbetsterapeuter ingår. Hos oss är alla professioner viktiga och som team är vi till för medborgaren i alla lägen och situationer.

 

Vår chef tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och det du kan motivera i teamet är du fri att utföra, för frihet under ansvar är också en förutsättning för att kunna vara självgående.

 

 

Kvalifikationer

Du innehar körkort B. Du som söker skall vara en trygg, självgående person med hög förmåga att fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du är förutom ovanstående kreativ och lösningsinriktad. Du har stor empati och skapar ett gott klimat genom fint bemötande. Du är bra på att lyssna och är mottaglig för motparten och kan anpassa dig till situationen.

 

Erfarenhet av kommunens verksamhetssystem och erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för samt kunskap kring kognitiva hjälpmedel är meriterande.

 

Arbetet sker dagtid måndag - fredag 8-17. Du får en gedigen introduktion av kunniga kollegor. Du erbjuds också förmånsportalen Benify, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

 

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev. Eftersom vi vill kvalitetssäkra rekryteringsprocessen enligt GDPR sker ansökan endast via länken i annonsen.

 

Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Gisela Olsson enhetschef 073-460 72 96

Doffan Nordqvist facklig representant Kommunal 063-14 45 32

Fredrika Kåbjörn facklig representant Kommunal 063-14 39 15

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-02-10

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Två Fysioterapeuter/sjukgymnaster till vårt glada gäng!