Östersunds kommun

Till Orrvikens skola 4 stycken Lärare i Fritidshem

Semestertjänst, 100 %. Tillträde 15 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

 

Orrvikens skola ligger mitt i byn Orrviken och omfattar förskoleklass, årskurs 1-6 och fritidshem. Med bil tar det cirka 15 minuter att komma till centrala Östersund. Detta är en mycket naturskön del av Jämtland, med utsikt över Storsjön och fjällen. Närheten till naturen öppnar många möjligheter till utomhusaktiviteter och rörelse för barn och personal. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med styrdokumenten som grund.

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina närmsta kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av aktiviteter på fritidshemmet. Du samverkar också med klasslärare under skoldagen och är en nyckelperson i att se helheten för de elever som är både i skola och fritidshem. Du kommer att ha en viktig roll i att tillsammans med dina kollegor driva vidareutveckling av fritidshemsverksamheten utifrån de aktuella styrdokumenten. Du kommer att ingå i ett kollegium med fritidshemspersonal och lärare.

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs adekvat utbildning: Legitimerad lärare i fritidshem.

 

Du som söker är genuint intresserad av alla elevers utveckling och lärande, vara flexibel och våga prova nya arbetssätt. Du har en positiv grundsyn och hög social kompetens och använder dessa förmågor till att skapa goda relationer med elever, deras vårdnadshavare och med dina kollegor. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan behålla lugnet i stressade situationer.

 

Meriterande är om du har erfarenhet av att utveckla och leda rast- och fritidsverksamhet för att skapa en lekmiljö för de elever som behöver extra stöd i sitt sociala samspel. Det är även meriterande om du har kunskaper i och intresse av att driva pedagogisk undervisning i bild.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Ove Schörling

063-14 33 89

072-213 62 40

facklig representant Kommunal

Susanne Mikaelsson

072-522 94 36

072-522 94 36

facklig representant Sveriges lärare

Gunhild Kopka

072-522 94 36

072-522 94 36

 

Sista ansökningsdag

2023-04-16

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 mars

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Till Orrvikens skola 4 stycken Lärare i Fritidshem