Östersunds kommun

Textilslöjdslärare till Fjällängsskolan

Tillsvidareanställning, 50 %.

Tillträde 19/2-2024 eller tidigare vid överenskommelse.

 

Fjällängsskolan ligger i nedre Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolan är idag en F-6 skola med fritidshem. Skolan har idag ca 312 elever och är organiserad i åldershomogena klasser. Vi arbetar hälsoinriktat och nyttjar vår fantastiska utemiljö i lärandet. Vi är en av Östersunds två grundskolor som också är övningsskola. Hos oss får de lärarstudenter som läser på MIUN göra sin verksamhetsförlagda praktik. Våra pedagoger får kontinuerlig utbildning och fortbildning för sina uppdrag som handledare. Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare för undervisning i textilslöjd i årskurserna 3-6.

 

Kvalifikationer

Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar

 

rektor

Catrin Backman

063-14 34 84

 

Sista ansökningsdag

2023-12-17

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 20 november

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Textilslöjdslärare till Fjällängsskolan