Östersunds kommun

Systemförvaltare

Systemförvaltare

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Östersunds kommuns största förvaltningar och består av sektor Hemtjänst & SÄBO, sektor Funktionshinder samt staben, som i sin tur består av sex enheter. En av dessa enheter är Enheten för Infrastruktur som nu söker en systemförvaltare som vill vara med och driva utvecklingen framåt tillsammans med engagerade kollegor.

 

Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsförvaltningen har idag flera verksamhetssystem som antingen är integrerade med varandra såsom journalsystem, planeringssystem och digital nyckelhantering, eller fristående system som alla syftar till att effektivisera för medarbetare och medborgare samt öka rättssäkerheten. Som systemförvaltare ansvarar du för användarsupport, förvalta och utveckla Vård- och omsorgsförvaltningens olika verksamhetssystem och lösningar. I uppdraget ingår att anpassa systemen efter krav och behov så att de stödjer verksamhetens arbetssätt och processer. Du hanterar ändringsbegäran till/från leverantör och är samordnare för kontakten mellan leverantören och kommunens IT-enhet. Du ansvarar för att leverantörsavtalet upprätthålls.

 

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning för uppdraget och/eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Vi söker dig som har erfarenhet av systemförvaltning, gärna system som används inom Vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsområde såsom journalsystem, larmsystem eller liknande.

 

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och kommunikativ. Du arbetar självständigt och har lätt att se helheten och har god analytisk förmåga. Du är bekväm med att arbeta utifrån olika situationer och förutsättningar, med medarbetare på olika nivåer och roller inom organisationen. Det är viktigt att vara flexibel och serviceinriktad och ha lätt för att möta människor. Lyhördhet och god förmåga att samarbeta är något vi sätter stort värde på.

 

B-körkort erfordras

 

Upplysningar

 

enhetschef

Lena Hellberg

063-14 36 41

facklig representant Vision

Elisabeth Larsson

070-368 17 99

 

Sista ansökningsdag

2022-07-24

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Data & IT Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Systemförvaltare