Östersunds kommun

Stödassistenter till Önevägen 198

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I arbetet ingår dag, kväll och

helgtjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Du skall utifrån en humanistisk människosyn vara delaktig i arbetet på en SOL-bostad där medborgare med olika funktionsvariationer och ålder bor. Varje medborgare har eget inflytande, delaktighet och självbestämmande i sin tillvaro. Stor vikt läggs vid bemötande så att alla har samma rätt och lika värde. Du skall alltid sätta individens behov i centrum där olika behovsinsatser skall tillfredställas och varje
medborgares integritet skall respekteras.

I arbetet på en SOL bostad kommer du ingå i ett arbetslag, vilket ställer höga krav på ansvar och att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med arbetsgruppen, såväl som i medborgarens sociala nätverk. Det är även viktigt att ha förståelse för att vi arbetar i en politiskt styrd organisation och arbetar
med uppdragsbeskrivning, genomförandeplaner och kvalitetskrav.

 

Kvalifikationer

Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen 'funktionsnedsättning' eller 'psykiatri', alternativt Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete. Erfarenhet/utbildning av ett habiliterande och pedagogiskt arbetssätt är meriterande.

Du är social, lösningsorienterad, ambitiös och du gillar att ta tag i utmaningar. Du skall både kunna arbeta självständigt och i grupp, ha stort tålamod och ha intresse av såväl omsorgsarbete som omvårdnadsarbete där kvalitet och lyhördhet är dina ledord. Vi ser gärna att du har erfarenhet avautism.

Tidigare erfarenheter av vård och omsorgsarbete samt erfarenhet/utbildning i habiliterande och pedagogiskt arbetssätt är önskvärt. Utbildning inom AKK och lågaffektivt bemötande är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bra med körkort men inget krav.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Fredrik Norring, enhetschef 063-14 30 57

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-28

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Stödassistenter till Önevägen 198