Östersunds kommun

Stödassistent till sektor LSS

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi söker en boendehandledare till LSS boende med särskild service till 4 äldre vuxna. LSS-bostaden är belägen i Solliden.

 

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Arbetet innebär delegerade HSL-uppgifter. 

Du stödjer medborgare i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande. 

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgares egna behov och önskemål.

 

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara lämplig för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Viktigt att du är en trygg och stabil person.

Du har ett stort intresse av att arbeta med människor, har god samarbetsförmåga, är flexibel både vad gäller arbetsuppgifter och arbetsbelastning. Du är van att arbeta självständigt, van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har ett bra bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Nizam Rzaev, enhetschef 063-14 48 72

Fackliga representanter nås via ovan angiven chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-23

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Stödassistent till sektor LSS