Östersunds kommun

Stödassistent till LSS-bostad inom sektor Funktionshinder

Östersunds kommun, Vård och omsorgsförvaltningen, Sektor Funktionshinder söker cirka 1-3 medarbetare.

 

Vi söker Stödassistenter för tillsvidareanställning på cirka: 75-100 % i tjänstgöringsgrad, med möjlighet att arbeta upp till heltid i förvaltningen. Arbetstiderna omfattar dag, kväll, jour och helgtjänstgöring.

 

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Arbetet innebär att utifrån individuella behov stödja den enskilde i och utanför hemmet, vid aktiviteter samt semesterresor.

Du stödjer medborgarna i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet delaktighet och självbestämmande.

 

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgarnas egna behov och önskemål. Omvårdnadsarbete ingår i varierande utsträckning och omfattning.

Vi arbetar med dokumentationssystemet Procapita och personaladministrativa systemet Heroma. Kunskaper i Procapita är meriterande.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker ska ha genomgått omvårdnadsprogrammet med fördjupning inom funktionhinder eller psykriati. Alternativt annan utbildning som bedöms likvärdig enligt arbetsgivaren. Erfarenhet/utbildning av ett habiliterande och pedagogiskt arbetssätt är meriterande.

 

Du behöver vara stabil, trygg och ansvarstagande. Du ska ha ett pedagogiskt arbetssätt och en humanistisk människosyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod, flexibilitet.

Du har en förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom verksamheten.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Anna Svensson enhetschef 063-14 37 46

Anette Wikman Norin enhetschef 063-14 38 22

Thomas Ring facklig representant Kommunal 070-311 42 56

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-04-05

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Stödassistent till LSS-bostad inom sektor Funktionshinder