Östersunds kommun

Speciallärare till Parkskolan

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Parkskolan är en kommunal skola, som omfattar årskurserna 4-9 samt fritidsverksamhet för åk 4-6. Totalt går det i nuläget drygt 300 elever på skolan. Skolan ligger på ett bekvämt gångavstånd från Östersunds centrum och angränsar till ett parkliknande område.

 

Tillsvidareanställning, 100%.

Tillträde 13 augusti.

 

Arbetsuppgifter

Vi på Parkskolan arbetar dagligen med att utveckla vår verksamhet och det gör vi bland annat genom vårt kollegiala lärande och ett relationellt ledarskap. Du kommer arbeta med kollegor med bred kompetens där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling.

 

I uppdraget som speciallärare ingår det bland annat:

 

- att utreda, organisera och dokumentera åtgärder till elever i behov av särskilt stöd, vilket sker i samverkan med berörd personal, elev och vårdnadshavare.

 

- att handleda och stötta personal i utveckling av undervisningen, extra anpassningar och särskilt stöd

 

- att arbeta med elever, både enskilt och i grupp, samt i vår studiegård

 

Som speciallärare deltar du självklart aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten - för våra elevers bästa.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation enligt 2 kap 16§ skollagen och speciallärarexamen med inriktning matematik. Meriterande om du har erfarenhet av att arbete som speciallärare i åk 4-9.

 

Du har ett gott bemötande, ett stort engagemang för eleverna och som vill göra skillnad i vardagen!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Anette Lööf

063-14 34 71

biträdande rektor

Sandra Göransson

063-14 35 00

administratör

Linda Laretei-Jönsson

063-14 34 70

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2024-04-21

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 6 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 april

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Speciallärare till Parkskolan