Östersunds kommun

Speciallärare till Ängsmogården

Tillsvidareanställning på heltid med månadslön.

Tillträde augusti 2023.

 

Ängsmogården ligger cirka 8 kilometer sydost om Östersunds centrum och har cirka 170 elever i årskurserna f-6. Skolverksamheten ligger alldeles i närheten av ett frilufts- och skogsområde vilket gör att det är lätt att ge sig ut på utflykter med elever. På vintern finns både skridskoplan och skidspår runt knuten. På sommaren förvandlas skridskoplanen till fotbollsplan. I anslutning till klassrummen finns flera grupprum vilket ger möjlighet till olika lärmiljöer för eleverna.

 

Vi söker dig som är trygg och säker i din roll och uppdrag och som vill vara med och utveckla skolan. Vi önskar att du är en tydlig ledare som skapar struktur, trygghet, ordning, förståelse, sammanhang och helhet. Du har höga målsättningar på dig själv och på din omgivning.

 

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Ängsmogården ingår du i ett specteam tillsammans med vår specialpedagog och vår speciallärare, tillsammans fördelar ni arbetet gällande de specialpedagogiska frågorna. Du ingår i det lokala elevhälsoteamet. Som speciallärare arbetar du nära skolans personal samt ansvarar för en del av undervisningen för elever med särskilda behov.

 

Du är en del av skolans ledningsgrupp med uppdrag att vara drivande i skolans utvecklingsarbete kommande läsår där vi framförallt kommer att fokusera på lärmiljöer.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärareexamen eller annan specialpedagogisk kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du är en stabil, trygg person med god förmåga att skapa kontakter och goda relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare.

 

Du har god vana att arbeta med digitala verktyg.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet.

Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, initierar utvecklingsinsatser och provar nya arbetssätt.

Du håller dig uppdaterad kring senaste forskning gällande specialpedagogik.

Det är meriterande om du som söker har kompetens inom matematik men även kompetens inom läs- och skrivutveckling är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför ett eventuellt anställningserbjudande kommer du att behöva uppvisa utdrag ur brottsregistret. Ett sådant begär du hos Polisen.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Upplysningar

 

rektor

Maria Emanuelsson

063-14 44 55

 

Sista ansökningsdag

2023-06-13

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Speciallärare till Ängsmogården