Östersunds kommun

Sommarpersonal till städ på Östersunds Camping

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Särskild visstidsanställning.

Schemalagd arbetstid (dag, kväll och helg) under perioden maj - september eller juni-augusti. Skriv i ansökan vilken period du i första hand är intresserad av.

 

Östersunds camping är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

 

Arbetsuppgifter

Daglig städning av servicebyggnader samt städning av turiststugor.

 

Kvalifikationer

God samarbetsförmåga, servicevilja och stresstålig. Viktigt att du är ansvarsfull och noggrann. Erfarenhet från arbete inom service eller städ är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

campingföreståndare

Erika Panhed

063-14 46 15

campingföreståndare

Joakim Ohlzon

063-14 46 15

063-14 46 15

facklig representant

nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2024-03-15

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 februari

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sommarpersonal till städ på Östersunds Camping