Östersunds kommun

Sommarpersonal till glassbaren, Östersunds Camping

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Särskild visstidsanställning.

Schemalagd arbetstid (dag, kväll och helg) under perioden 27 juni- 11 augusti.

 

Östersunds camping är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kassahantering, servering, betällningar samt städning utav lokalen. (Ensamarbete kan förekomma)

 

Kvalifikationer

- Vi söker ett cafébiträde som är en naturlig serviceperson och som snabbt ska kunna anpassa sig till olika situationer som kan uppstå, ha bra organisationsförmåga och vara van vid kundbemötande.

 

- Du skall vara en person som trivs med ansvar och som har en bra samarbetsförmåga.

 

- Då vi har gäster från hela världen ska du ha goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. Meriterande om du förstår det norska språket.

 

- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom ett serviceyrke men det är inget krav.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

campingföreståndare

Erika Panhed

063-14 46 15

campingföreståndare

Joakim Ohlzon

063-14 46 15

facklig representant

nås via campingföreståndare

 

Sista ansökningsdag

2024-03-15

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Kundservice Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sommarpersonal till glassbaren, Östersunds Camping