Östersunds kommun

Socionom till Enheten för Stöd & Service

Välkommen att söka tjänsten som Socionom 100 % i vårt team som arbetar med Verksamhetsstöd till enhetschefer och personal som arbetar inom sektor Funktionshinder. Verksamhetsstöd innefattar utbildning och generell handledning till personalgrupper och chefer. I tjänsten kan det även ingå samtalsstöd till medborgare i kommunens särskilda boendeformer och daglig verksamhet (DV) inom funktionshinderområdet. Målgruppen för samtalsstödet är personer med olika funktionshinder.

 

 

Arbetsuppgifter

Som socionom i verksamhetsstöd på vår enhet ingår du i ett tvärprofessionellt team med stora möjligheter att arbeta självständigt utifrån de uppdrag och behov verksamheten har. Hos oss är alla professioner viktiga och du kommer att samarbeta närmast med psykolog, specialpedagog och logoped.

 

Arbetsuppgiften socionomen har i samtalsstöd utgår från de kommunala HSL och LSS uppdragen I samtalsstödsuppdraget möter du medborgare med funktionsnedsättning i olika problematiska livssituationer som har behov av anpassat samtalsstöd.

 

Vår chef tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och det du kan motivera i teamet är du fri att utföra, eftersom frihet under ansvar är också en förutsättning för att kunna arbeta självständig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då vi söker en kreativ, engagerad och reflekterande socionom som kan bidra med sin profession i teamet, och har ett helhetsperspektiv.

 

Arbetstid måndag - fredag, 8-17, årsarbetstid. Vi erbjuder friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och extern handledning.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker skall vara utbildad Socionom. Erfarenhet och kunskap om målgruppen är meriterande, samt erfarenhet av processarbete med personalgrupper i kommunal regi. Kännedom om kommunens verksamhetssystem och kännedom om de verksamhetsområden vi ansvarar för är också meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt intresse för att arbeta i vårt team och med vår personal samt våra medborgare.

 

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev. Eftersom vi vill kvalitetssäkra rekryteringsprocessen enligt GDPR sker ansökan endast via länken i annonsen.

 

Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Lena Bergstrand

063-14 45 43

070-3385008

 

facklig representant Akademikerförbundet SSR

Alexandra Woxlägd

063-14 45 63

 

Sista ansökningsdag

2021-10-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Socionom till Enheten för Stöd & Service