Östersunds kommun

Socionom till Enheten för Stöd & Service

Välkommen att söka tjänsten som Socionom 100 % i vårt team som arbetar med Verksamhetsstöd till personal som arbetar inom sektor Funktionshinder. Verksamhetsstöd innefattar utbildning och generell handledning till personalgrupper. I tjänsten ingår även samtalsstöd till medborgare i kommunens särskilda boendeformer inom funktionshinderområdet samt daglig verksamhet. Målgrupp är personer med olika funktionshinder.

 

 

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett tvärprofessionellt team och har stora möjligheter att arbeta självständigt utifrån uppdrag och de behov medborgaren har som vi kan möta upp. Hos oss är alla professioner viktiga och som team är vi till för medborgaren vi möter.

 

Vår chef tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och det du kan motivera i teamet är du fri att utföra, för frihet under ansvar är också en förutsättning för att kunna vara självständig.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då vi söker en kreativ och lösningsinriktad socionom som kan ge och ta i teamet, och har ett helhetsperspektiv.

 

Erfarenhet av kommunens verksamhetssystem, erfarenhet av målgruppen samt erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för anses meriterande.

 

Arbetstid Måndag - fredag, 8-17, årsarbetstid. Vi erbjuder friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och extern handledning.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker skall vara utbildad Socionom och önskvärt är erfarenhet av målgrupp samt kommunal verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt intresse för att arbeta i vårt team och med våra medborgare.

 

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev. Eftersom vi vill kvalitetssäkra rekryteringsprocessen enligt GDPR sker ansökan endast via länken i annonsen.

 

Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Lena Bergstrand enhetschef 063-14 45 43

Lisbeth Vang facklig representant Akademikerförbundet SSR 063-14 45 37

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-12-15

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 18 november

Kategorier : Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Socionom till Enheten för Stöd & Service