Östersunds kommun

Slöjdlärare textil åk4-6 till Kastalskolan

Östersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen söker Slöjdlärare textil åk4-6 till Kastalskolan 80%. Tillsvidareanställning med månadslön. Tillträde augusti 2022.

 

Kastalskolan ligger i Brunflo som är ett samhälle i Östersunds kommun. Vi är en skola med 455 elever i årskurs 4-9. Vi arbetar tillsammans mot ökad trivsel och ökad måluppfyllelse på skolan utifrån ledorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Våra elever arbetar med Chromebooks via plattformen Classroom och med digitala läromedel. Det kollegiala utvecklingsarbetet sker i ämnes- och arbetslag med bred kompetens där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i ämnet textilslöjd åk4-6 på Kastalskolan samt åk 3 på de närliggande skolorna Sörgård och Storviken. I uppdraget ingår att planera, genomföra och anpassa undervisningen utifrån elevernas behov. Tillsammans med arbetslaget och i samarbete med skolans övriga lärare ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt är aktiv i utvecklingsarbetet för undervisningen i respektive ämne.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i aktuellt ämne upp till åk9. Alternativt har erfarenhet och kompetens som är lämpligt för uppdraget.

 

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisningen utifrån elevens förmåga.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Linda Sundstedt

076-1025511

biträdande rektor

Andreas Sjödin

073-0434922

facklig representant Lärarnas Riksförbund

Jörgen Leek

facklig representant Lärarförbundet

Linn Fridell

 

Sista ansökningsdag

2022-06-29

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Slöjdlärare textil åk4-6 till Kastalskolan