Östersunds kommun

Sjukhuslärare

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Barn- och elevhälsan är Barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma organisation för barn- och elevhälsostöd till skolorna samt i viss omfattning till förskolorna i Östersunds kommun. Inom enheten arbetar skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, psykologer, logopeder, pedagoger och speciallärare/specialpedagoger med spetskompetens. Sammanlagt arbetar ca 60 medarbetare inom enheten. Till Barn- och elevhälsan hör även Särskild undervisning vid sjukhus samt ett Skolfam-team.

 

Barn- och utbildningsförvaltningen, Barn- och elevhälsan, söker nu en lärare med bred kompetens för arbete inom Särskild undervisning vid sjukhus (Sjukhusskolan).

 

Arbetsuppgifter

 

Du undervisar elever från hela länet som kommer i kontakt med Särskild undervisning vid sjukhus. Eleverna är i åldersgruppen 7 år till och med gymnasieålder. Arbetet omfattar, förutom undervisning inom ett brett område, ett nära samarbete med vårdnadshavare, hemskolor, socialtjänst och Region JH's vårdgivare.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet och erfarenhet av undervisning. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med elever med olika funktionsvariationer, problematisk skolfrånvaro, psykisk ohälsa samt elever i behov av särskilt stöd.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

 

Maria Stiberg, Biträdande förvaltningschef, 072-523 36 33, 22 juli-13 augusti

 

Anna Albertsson, Enhetschef Barn- och elevhälsan, 073-275 62 05, 14 augusti-18 augusti

 

Fackliga företrädare nås via kundcenter, tel. 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

 

Sista ansökningsdag

2024-08-18

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjukhuslärare