Östersunds kommun

Semestervikarier Vård och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen i Östersunds kommun med verksamheter både i stad och på landsbygd, från Brunflo/Fåker i södra delen till Lit/Häggenås i norra delen av kommunen söker nu vikarier till i huvudsakligen sommarperioden juni- augusti men med möjlighet till förlängd anställning som timvikarie.
 
Vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vård- och omsorg till äldre och yngre personer med fysisk- och /eller psykisk funktionsnedsättning och vi bemannar till bland annat; Särskilt boende, korttidsboende, Lss-boenden, korttidsboenden för barn och unga, inom Lss och SoL samt Personlig assistans.
 
Inom Säbo (särskilt boende ) arbetar du med vård och omsorg till i huvudsak äldre personer med ett stort omvårdnadsbehov.
 
Inom LSS boende, lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta.
Arbetsuppgifterna innebär att utifrån individuella behov ge stöd och service till den enskilde i hemmet.
 
Inom Personlig assistans, LASS, ett personligt utformat stöd som ges av ett begränsat antal personer i det egna hemmet, som till stor del är ett ensamarbete.
 
Korttidsboende och elevhem, som ger stöd och omsorg till barn och ungdomar med funktionsnedsättning.
 

Arbetsuppgifter

Arbetet inom de olika verksamheterna är mycket varierande och innebär både ensamarbete och arbete i team. 
Arbetstiderna är varierande och kan omfatta dagar, helger, kvällar och på vissa tjänster även nätter och jourtjänstgöring. 

För mer information om de olika verksamheterna så hänvisar vi till Östersunds kommuns hemsida, där du kan läsa mer.
 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand de som har en omvårdnadsutbildning och / eller erfarenhet från vård- och omsorg. Men vi välkomnar även dig som har ett stort intresse av människor och känner att du kan vara rätt person för arbetet. 

I arbetet är ett värdigt bemötande med omtanke och ett varmt intresse för arbete med människor mycket viktigt. Vi söker dig som är en positiv, ansvarstagande medarbetare som gärna arbetar självständigt och/eller i samverkan med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska vara fyllda 18 år.
 
I verksamhet med barn och unga under 18 år krävs ett utdrag ur belastningsregistret, det beställer du hos Polismyndigheten, www.polisen.se 

Beställ ditt utdrag i samband med att du gör din ansökan. 
Du behöver behärska svenska språket väl i tal och skrift. 

Ange i ansökan om du har B-körkort och tillgång till bil.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Else-Marie Eriksson enhetschef 063-14 35 06
Maria Ahnlund enhetschef 063-14 35 97
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-06-16


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Semestervikarier Vård och omsorgsförvaltningen