Östersunds kommun

Resurs och huspool till Storvikens förskola

Visstidsanställning huspool 75%. Tillträde enligt överenskommelse under augusti till december 2023

 

Visstidsanställning resurs 50% - 75%. Tillträde enligt överenskommelse under augusti till december 2023

 

Östersund är staden i Jämtland, med den unika kombinationen av stadens puls och närheten till fjällen. Här är det aldrig långt till jobb, vänner och skola och du behöver inte välja mellan karriär och en aktiv fritid utan hinner lätt med både och. Vi har ett universitet, innovativa företag och forskningsprojekt som gör internationella avtryck. Vi har också ett prisbelönt mathantverk, konst i världsklass, internationella idrottsevenemang, en levande landsbygd och mycket mer. Välkommen!

 

Välkommen till Storvikens förskola!

 

Förskolan ligger 2 mil söder om Östersund. I en framåtsträvande och levande byggd under tillväxt. Under de senaste åren har inflyttningen och barnantalet ökat. Nu arbetar vi för fullt med att utveckla och förbättra vår verksamhet, och då behöver vi dig!?

 

Arbetsuppgifter

Du ska ingå i arbetslaget så att barnen är trygga och utbildningen kan fortlöpa

 

Då vi i Östersunds kommun har ett målarbete kring Leken så har vi i vårt rektorsområde ett fördjupat samarbete kring att förskolan ska vara rolig, trygg, lärorik och likvärdig. Detta sker i tvärgrupper med förskolorna i Brunflo som finns i vårt rektorsområde. Detta för att få ett kollegialt lärande mellan förskolorna.

 

Förskolorna utvecklas hela tiden vilket ger fantastiska möjligheter att sätta vår prägel på verksamheten.

 

Vi är ett härligt gäng, med mycket glädje och gemenskap. Vi gillar att samarbeta, har mycket drivkraft och engagemang.

 

Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens.

 

Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och värnar det kollegiala lärande samt strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna på hela förskolan.

 

I vår undervisning medverkar alla till att främja barns utveckling och lärande. Förskolan ska vara en levande social gemenskap som ger trygghet samt vilja och lust att lära. Barn skapar sammanhang och mening utifrån sina erfarenheter och sätt att tänka. Därför ska de i förskolan möta respekt för sin person och sitt sätt att tänka och förstå sin omvärld. Alla som arbetar i förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla tillit och självförtroende. De ska uppmuntra barnens nyfikenhet, kreativitet och intresse. Utbildningen i förskolan ska planeras och genomföras på ett sådant sätt så att den främjar barnens utveckling, hälsa och välbefinnande.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare.

Engagerad, lugn och trygg, lyhörd och flexibel.

 

Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att lyssna på, inspirera och utmana barnen. Du har även en förmåga och ett mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Intervjuer sker löpande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Ingela Svedlund

063-14 41 25

070-375 40 24

facklig representant Sveriges lärare

Britt-Marie Sunding

070-6866471

 

Sista ansökningsdag

2023-06-09

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Resurs och huspool till Storvikens förskola