Östersunds kommun

Rekryteringsspecialist med inriktning chefer

Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är nämligen alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra tjänster, och hos oss har du som individ möjlighet att påverka hur vi bidrar till ett bättre Östersund.
 
Är du redo för nästa utmaning och vill vara med oss i vårt fortsatta HR-arbete? Vi söker en engagerad och driven Rekryteringsspecialst till kommunens HR-avdelning, är du den vi söker?
 
Vi på Område HR ingår i Kommunledningsförvaltningen och är ett blandat gäng av personligheter som både jobbar på kreativa idéer och samtidigt tar tillvara tidigare erfarenheter och mångårig kompetens.
 
Vi består av en grupp som arbetar med förvaltningsstöd till chefer, en rehabgrupp som dedikerat arbetar med rehabfrågor samt kollegor som arbetar strategiskt med kommunövergripande frågor. Nu utökar vi vår kompetens med en ny kollega med fokus på Rekrytering.
 

Förväntningar på dig

I Östersundskommun pågår ett intensivt arbete inom kompetensförsörjning. En viktig del i arbetet är rekrytering, ett område där vi måste bli skarpare. Som Rekryteringsspecialist initierar, driver, leder, genomför och följer du upp arbetet inom vår rekryteringsprocess. Eftersom tjänsten är ny kommer du att ha stor påverkan av utformning av arbetet.
 
Du rekryterar i nära samarbete med chefer och kvalitetssäkrar genom att se till att arbetet följer Östersunds kommuns värderingar och gällande lagar, avtal och regler.

Vidare ansvarar du för hela rekryteringsprocessen av chefer innehållande rekryteringsadministration, kravprofilsarbete, annonsutformning, urval, tester, intervju, bedömning och referenstagning. I ditt uppdrag ingår både strategiskt och operativt arbete. I det strategiska förväntas du bl.a. kartlägga framtida rekryteringsbehov och arbeta fram förbättringsprocesser inom rekrytering.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, eller motsvarande, inom HR-området tillsammans med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Du ska ha gedigen erfarenhet av rekryteringsarbete och förbättringar inom området.
Du ska kunna förstå och se helheter men samtidigt tycka det är viktigt med detaljer.

Tjänsten innebär både interna och externa kontakter, vilket ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Att du har ett brett nätverk inom området är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Åsa Rydell HR-chef 063-14 46 11
Ellinor Lilja kontaktperson 063-14 06 90
Victor Fors facklig representant Akademikerförbundet SSR 063-14 47 99
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-11-03Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Rekryteringsspecialist med inriktning chefer