Östersunds kommun

Receptionist/städvärd till Östersunds camping

Tjänsten är ett vikariat för en av våra medarbetare som är föräldraledig. Tjänsten är på heltid och varar preliminärt från 1 november 2021 t o m 30 september 2022. Arbetstiderna är dagtid under vardagar. Vissa helger kan förekomma.

 

Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds camping samt kommunens fyra badanläggningar.

 

I tjänsten ingår receptionsarbete och städvärd med ett utökat ansvar under juni-augusti.

 

 

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du först ut av våra medarbetare att möta våra gäster på ett serviceinriktat och trevligt sätt. Du tar emot bokningar samt sköter telefon och mejlkontakt med våra gäster och studenter. Du har hand om kassahantering samt in- och utcheckning, du gör även andra arbetsuppgifter som förekommer i en reception.

 

Som städvärd skall du avsyna och städa stugor, servicebyggnader och rum. Under högsäsongen ansvarar du för upplärningen av säsongsjobbare inom städ samt att leda dessa i deras arbete.

 

Under månaderna juni till augusti ansvarar du tillsammans med en kollega över att utbilda och leda personal.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker en receptionist som är en naturlig serviceperson och som snabbt ska kunna anpassa sig till olika situationer som kan uppstå, ha bra organisationsförmåga och vara van vid kundbemötande. Du skall vara en person som trivs med ansvar och som har en bra samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom ett serviceyrke men det är inget krav.

 

Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i och ta eget ansvar i ditt arbete. Att man tycker om att ha ordning och reda omkring sig är givetvis en förutsättning för att man ska trivas i rollen. Det är även viktigt att du är noggrann och har ett öga för vad som behöver göras och prioriteras.

 

Du har en utbildning motsvarande gymnasienivå. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Övriga språkkunskaper samt erfarenhet av ledarskap är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Upplysningar

campingföreståndare

Erika Panhed

063-14 46 15

 

campingföreståndare

Joakim Ohlzon

063-14 46 15

 

facklig representant Kommunal

Maritha Johannesson

063-14 31 79

 

facklig representant Vision

Anna Hölling

063-14 31 79

 

Sista ansökningsdag

2021-10-17

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Receptionist/städvärd till Östersunds camping