Östersunds kommun

Psykologer Barn- och elevhälsan

80% tillsvidareanställning tillträde 19 augusti, finns möjlighet att arbeta 100% under förutsättning att nuvarande tjänstledigheter fortlöper.

50% vikariat med tillträde 19 augusti- 30 juni 2020

 

Barn- och elevhälsan är Barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma organisation för barn- och elevhälsostöd till skolorna, både kommunala och fristående, och i viss omfattning även till förskolorna i Östersunds kommun. Inom enheten arbetar skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, psykologer, specialpedagoger/speciallärare, logopeder och pedagoger med spetskompetens. Sammanlagt arbetar i enheten drygt 60 medarbetare. Till Barn- och elevhälsan hör även särskild undervisning vid sjukhus samt ett Skolfam-team. Psykologerna utgör ett arbetslag på 6,8 tjänster och arbetar också delvis mot förskolan.

 

 

Arbetsuppgifter

Psykologgruppen på Barn- och elevhälsan strävar efter att tidigt nå ut med psykologisk kunskap till skolorna för att på bästa sätt möta upp skollagens krav om att elevhälsan främst ska jobba förebyggande och främjande. Som psykolog hos oss så kommer du få arbeta med fortbildnings- och utvecklingsuppdrag riktade mot pedagoger och annan personal samt med organisatoriskt stöd, utifrån ett psykologiskt perspektiv, till skolorna. Handledning, konsultation och skolpsykologisk utredning, ingår också i arbetsuppgifterna. Eventuellt kan även arbete mot förskolan bli aktuellt.

 

 

Kvalifikationer

Leg. Psykolog. Du har god förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer. Du har också ett intresse av och förståelse för det konsultativa och salutogena arbetssättet och kommunicerar väl i tal och skrift. Du är driven och vill utveckla både dig själv och den organisation du jobbar i. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete i skolan eller med barn och unga är meriterande. För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil

 

 

Det här kan vi erbjuda

Spännande, utmanande och utvecklande arbete tillsammans med oss på Barn- och elevhälsan. Vi ser till att introducera dig väl i dina nya arbetsuppgifter. Du erbjuds friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra erbjudanden i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Bitr. chef och verksamhetschef Christina Larsson 073–2751046, christina.larsson@ostersund.se

 

Facklig företrädare psykologförbundet Peter Leiler 073-274 89 83, peter.leiler@ostersund.se

 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-26

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Psykologer Barn- och elevhälsan