Östersunds kommun

Projektledare verksamhetsutveckling

Tillsvidare, heltid.

 

Tjänsten ligger under Område Styrning, Kommunledningsförvaltningen, som arbetar med utgångspunkt i Kommunstyrelsens uppsiktsplikt med att planera, styra, samordna och utveckla kommunens effektivitets- och kvalitetsarbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att driva större projekt av olika karaktär och inom olika områden såsom förändrade arbetssätt, IT-relaterad verksamhetsutveckling med mera. Ett pågående projekt är implementering av kommunens nya dokumentstruktur och införande av Canea (dokumenthanteringssystem). En del i tjänsten är även att leda arbetet med kommunens förnyelsepris.

 

 

Kvalifikationer

Östersunds kommun söker nu en driven, problemlösande och trygg projektledare som är van att med ett högt tempo och leverera enligt plan. Du har högskoleutbildning eller motsvarande och praktisk erfarenhet av projektledning sedan tidigare. Du har även god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt och kan uttrycka dig väl i tal och i skrift. Det är bra om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

 

Du kommer att arbeta i en dynamisk och tillitstyrd organisation med hög kompetens och ett högt arbetstempo vilket kräver struktur och planeringsförmåga i det vardagliga arbetet.

 

 

Förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs och vi vill verkligen visa att vi satsar på våra medarbetare genom att erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal, där kan du snabbt ser vilka olika typer av förmåner du kan ta del av. För att nämna några så har vi rabatt i flera butiker och på en mängd tjänster. Arbetsgivaren betalar också för pensionsrådgivning, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Du har även möjlighet att växla semesterdagtillägg till fler lediga dagar. Vi har även ett omfattande kollektivavtal med goda anställningsvillkor.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Maria Werner Gabrielsson, chef Team Styrning 073-2748985

Elin Fluur, facklig representant Akademikerförbundet SSR

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-05-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Projektledare verksamhetsutveckling