Östersunds kommun

Planarkitekt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersunds kommun växer och vi söker dig som vill vara med i det spännande arbetet med att utveckla och forma Jämtlands största stad.

 

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred kompetens inom samhällsbyggnadsområdet med kring 70 medarbetare fördelade på tre avdelningar; plan och bygg, miljö och hälsa samt kart och lantmäteri. Inom plan- och byggavdelningen arbetar drygt 20 personer med kommunens fysiska planering, bygglov och tillsyn.

 

Arbetsuppgifter

Du blir en del av plangruppen som ansvarar för stadens planering. Vi arbetar med en mångfald av uppdrag, från förtätningsprojekt till stora stadsutvecklingsområden. I rollen som planarkitekt har du helhetsansvar för hela planprocessen och upprättar planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar.

Du ger råd och upplysningar till allmänheten i planfrågor och samarbetar med kollegor inom kommunen i samhällsbyggnadsfrågor.

 

Kvalifikationer

Du är arkitekt, landskapsarkitekt, fysisk planerare eller har annan likvärdig utbildning samt flera års erfarenhet av att handlägga detaljplaner och/eller översiktsplaner från privat- eller offentlig sektor. Du har vana att driva projekt och komplexa processer. Du har ett stort intresse för samhällsbyggnad. Yrkesrollen ställer krav på att du är drivande, arbetar strukturerat och lösningsfokuserat samtidigt som du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter din förmåga att ta eget ansvar, initiativ och att du är noggrann. Arbetet är utåtriktat och kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort krävs - vi har bilpool.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

Stadsarkitekt          

Maria Boberg          

063-14 37 66          

 

Facklig representant

Sveriges Arkitekter  

Sara Andersson       

063-14 42 30          

 

Sista ansökningsdag

2020-09-06

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Planarkitekt