Östersunds kommun

Planarkitekt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse
 
Östersunds kommun växer och vi söker dig som vill vara med i det spännande arbetet med att utveckla och forma Jämtlands största stad.
 
Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred kompetens inom samhällsbyggnadsområdet med kring 70 medarbetare fördelade på fyra avdelningar: plan och bygg, miljö och hälsa, kart och lantmäteri samt administration. Inom plan- och byggavdelningen arbetar drygt 20 personer med kommunens fysiska planering, bygglov och tillsyn.
 

Arbetsuppgifter

Du blir en del av plangruppen som ansvarar för stadens planering. Vi arbetar med en mångfald av uppdrag, från förtätningsprojekt till stora stadsutvecklingsområden. I rollen som planarkitekt har du helhetsansvar för hela planprocessen och upprättar planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. Du ger råd och upplysningar till allmänheten i planfrågor och samarbetar med kollegor inom kommunen i samhällsbyggnadsfrågor.
 

Kvalifikationer

Du är arkitekt, landskapsarkitekt, fysisk planerare eller har annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper och dokumenterad erfarenhet av plan- och bygglagen och ett stort intresse för samhällsbyggnad. Yrkesrollen ställer krav på att du är drivande, arbetar strukturerat och lösningsfokuserat samtidigt som du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter din förmåga att ta eget ansvar, initiativ och att du är noggrann. Erfarenhet av att handlägga detaljplaner är meriterande. Arbetet är utåtriktat och kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort krävs - vi har bilpool. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Maria Boberg stadsarkitekt 063-14 37 66
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-09-06
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Planarkitekt