Östersunds kommun

Östersunds Kulturskola rekryterar Musiklärare i Piano

Vill du bli vår nya medarbetare? Hos oss har de estetiska ämnena hög status och vi strävar efter kompetens och engagemang. Vi bedriver verksamhet både på skolorna runt om i kommunen under dagtid och i våra egna lokaler på eftermiddagar och kvällar. Kulturskolan är en frivillig verksamhet med lust och lärande i fokus. Just nu söker vi en musiklärare i piano samt gärna något ytterligare instrument/ämne. Det kan vara sång och kör eller ett annat bi-instrument.

 

Här på Kulturskolan arbetar 25 pedagoger med både musik, bild, dans och drama. Vi har ett högt söktryck till våra kurser och vi är ett positivt kollegium som samarbetar mycket med varandra i både ämnes- och arbetslag.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har driv och egna idéer att vara med och utveckla Kulturskolan så att vi både har bredd och spets i vår verksamhet. I uppdraget ligger att undervisa i piano och key-board, mestadels i vår pianostudio men även enskilt. Du kan också komma att undervisa i ditt biinstrument och om det är sång så tillkommer gruppverksamhet inom sång, kör och show. Vi jobbar en hel del ute på skolorna inom både El Sistema, tvåornas kör och andra projekt för skolklasser, som du kommer att bli del av.

 

Vi arbetar i arbets- och ämneslag och ser gärna samarbeten mellan olika instrument, genrer, med vår utbildning i digital musikproduktion, konst, film och teater.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker behöver ha pop/rock/afroinriktning i piano och ytterligare ett instrument eller sång. Du är van vid/har vilja att att jobba med elever i grupp. Kulturskolan har två pianostudior och ett väl utarbetat sätt att ta emot nybörjare och fortsättningselever i grupp. Vi vill att du är van vid och kan arbeta med ensembler och du behöver kunna skriva dina egna arrangemang. Om du har studio-vana och/eller kan något digitalt program för att skapa musik är det ett plus, men inte ett krav.

 

Din utbildningsnivå är Musikhögskola med pedagogutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Eftersom vi har undervisning över hela staden och även ute i byarna behöver du ha B-körkort.

 

Heltid, fast tjänst, arbetstiden kan innefatta viss tjänstgöring på sen eftermiddag eller kväll.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver ej skickas med. Uppvisande av detta samt eventuell referensbegäran blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Anna Örjebo

070-327 96 97

 

facklig representant Lärarförbundet

Mariann Nilsson

072-218 83 61

 

Sista ansökningsdag

2021-06-27

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Östersunds Kulturskola rekryterar Musiklärare i Piano