Östersunds kommun

Östersunds kommun söker en Mark- & exploateringsingenjör

Som mark- och exploateringsingenjör kommer du att ingå i ett glatt och kompetent team på kommunens mark- och exploateringsenhet där du är en viktig del i att fortsätta utveckla en hållbar samhällsbyggnadsprocess. Mark- och exploateringsenheten består idag av nio ambitiösa och drivna medarbetare med olika kompetenser som arbetar bland annat med fysisk planering, infrastruktur, skogsförvaltning, markförvaltning och exploatering.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett brett uppdrag där du arbetar i hela kedjan från råmark till färdiga detaljplaner. Du kommer även upprätta olika former av avtal och arbeta med markanvisningar och genomförande av detaljplaner. Det ingår även att förbereda och föredra ärenden inför politiska beslut.

 

Oavsett inriktning på arbetet, så kommer du att ha kontinuerliga kontakter med våra kunder som innefattar medborgare, företag och myndigheter samt den politiska organisationen. Samarbete med andra delar inom kommunen är också en naturlig del av arbetet.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Civilingenjör inom lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt annan högskoleutbildning i kombination med erfarenhet inom yrkesområdet mark- och exploatering där du arbetat med markfrågor ur tekniska, ekonomiska och juridiska perspektiv.

 

Du är positiv till förändringar och nya utmaningar och skapar goda relationer och kontakter. Du har en stark ansvarskänsla, vågar ta egna beslut och har förmågan att hantera flera uppdrag parallellt. Som person är du strukturerad och metodisk. Du är bra på att kommunicera både i tal och i skrift och att du kan anpassa din kommunikation beroende på situationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av rollen som mark- och exploateringsingenjör och arbetat i en politiskt styrd organisation. Har du erfarenhet av hållbarhetsarbete ses det också som meriterande.

 

Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

 

 

VI ERBJUDER

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Dessutom vill vi underlätta om något händer i ditt privatliv vilket innebär att vi även erbjuder specialiststöd från jurister psykologer och ekonomer.

 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

 

Anställningens omfattning: 100%.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

mark- och exploateringschef

Bengt Gryckdal

063-14 33 53

070-382 14 76

 

facklig representant Sveriges Ingenjörer

Lina Högberg

063-14 31 20

 

Sista ansökningsdag

2022-02-06

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Östersunds kommun söker en Mark- & exploateringsingenjör