Östersunds kommun

Musikpedagog/musiklärare till Kulturskolan

Vill du bli vår nya medarbetare? Hos oss har de estetiska ämnena hög status och vi strävar efter kompetens och engagemang. Vi bedriver verksamhet både på skolorna runt om i kommunen under dagtid och i våra egna lokaler på eftermiddagar och kvällar. Kulturskolan är en frivillig verksamhet med lust och lärande i fokus.

 

Många barn och unga vill lära sig spela piano i Östersund! Till det nya året söker vi en pianolärare på 100%, tillsvidare, som inte är rädd för att prova nya undervisningsmetoder. Sedan några år tillbaka arbetar vi till exempel med pianostudio, pianoundervisning i grupp.

 

I tjänsten ingår att undervisa barn och ungdomar i grupp och enskilt samt att arbeta ämnesövergripande med ensembler och grupper. I arbetsuppgifterna ingår också att genomföra samt ackompanjera på konserter/föreställningar och arbeta med andra i gemensamma projekt.

 

Tillträde 7 januari 2020 eller efter överenskommelse.

 

 

Kvalifikationer

Musiklärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande att inneha lärarlegitimation. Körkort B är ett krav.

 

Vi ser gärna att du i huvudsak har en klassisk inriktning i ditt musicerande. Vi önskar att du har god digital kompetens, erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna inom skola och/eller kulturskola samt goda musikaliska och/eller andra estetiska erfarenheter. Du ska ha insikt om barns olika behov och stor pedagogisk kompetens. Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs även samarbetsförmåga vilket också är viktigt för att kunna möta vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

 

Kulturskolan är i ett utvecklingsskede och du som blivande medarbetare behöver välkomna förändringar och vara positiv till att prova nya metoder för att bland annat nå fler och nya barn och ungdomar till Kulturskolan. Vi söker dig som är nyfiken, lärande, prestigelös och flexibel. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs bra att arbeta enskilt och i projekt med andra.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Vid eventuell intervju uppvisas betyg/intyg och kontaktuppgifter till två referenser.

 

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

 

 

Kontaktpersoner

Frida Landgren kulturskolechef 072-549 56 36

Fackliga representanter Lärarförbundet

Bo Öberg 072-548 79 94

Simon Jonsson 072-712 47 81

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Musikpedagog/musiklärare till Kulturskolan