Östersunds kommun

Musiklärare till Norra skolan 20%

Norra skolan, F-klass-åk 6, fritidshem och fritidsklubb, ligger i centrala Östersund. Skolan har ca 280 elever och 40 personal. Vi erbjuder elever en utbildning av bästa kvalité, utifrån ett kontinuerligt systematiskt kvalitetsarbete.

 

Arbetsuppgifter

Musiklärarens uppdrag åk 4-6, följer läroplanens intentioner och mål för verksamheten. Det innebär ansvar för att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerar en samsyn av överenskommelser, utifrån läroplanen/skollagen och kommunens styrdokument.

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs adekvat utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig

 

Du ska vara förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta den i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

Rektor     

Lena Medin             

070-2891729

              

Facklig representant

Lärarnas Riksförbund

063-14 37 64          

 

Facklig representant Lärarförbundet        

Lärarförbundet        

070-218 80 48        

 

Sista ansökningsdag

2020-07-17

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Musiklärare till Norra skolan 20%