Östersunds kommun

Musiklärare åk 7-9 till Katalskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen, Östersunds kommun söker

 

Musiklärare åk 7-9 till Katalskolan

 

Kastalskolan ligger i Brunflo som är ett samhälle i Östersunds kommun. Vi är en skola med drygt 400 elever i årskurs 4-9. Vi arbetar tillsammans mot ökad trivsel och ökad måluppfyllelse på skolan utifrån ledorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Våra elever arbetar med Chromebooks via plattformen Classroom och med digitala läromedel. Det kollegiala utvecklingsarbetet har bred kompetens och där finns det stora möjligheter till utbyte och utveckling.

 

Tillträde i augusti 2024.

 

Arbetsuppgifter

Din uppgift som lärare i grundskolan är att utifrån läroplanen planera undervisning i musik men också göra en mer övergripande planering tillsammans med kollegor. Du ska enskilt och tillsammans med kollegor följa upp, utvärdera och analysera undervisning samt bedöma och dokumentera elevers kunskapsutveckling. Du ansvarar för att skapa en trygg och inkluderande lärmiljö som bidrar till elevernas måluppfyllelse. Som lärare ansvarar du för att informera elev och vårdnadshavare om elevens kunskapsutveckling och att ibland, enskilt eller tillsammans med kollega, ha mentorsansvar. Undervisning i ämnet musik bedrivs i halvklass i en fullt utrustad musiksal.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i ämnet musik upp till åk 9. Alternativt har erfarenhet och kompetens som är lämpligt för uppdraget.

 

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisningen utifrån elevens förmåga.

 

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Linda Sundstedt

076-1025511

facklig representant Sveriges lärare

Linn Fridell

 

 

Sista ansökningsdag

2024-08-09

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 28 juni


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Musiklärare åk 7-9 till Katalskolan