Östersunds kommun

Musiklärare

Tillsvidareanställning på 40%, tillträde snarast.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Fjällängsskolan och Mimergårdens skola ligger i Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolorna är F-6 skolor med fritidshem.

 

 

Arbetsuppgifter

Fjällängsskolan och Mimergårdens skola söker en behörig lärare för undervisning i musik.

 

För Fjällängsskolan är det undervisning i årskurserna 4-6 och för Mimergårdens skola är det undervisning i åk 5-6. Undervisningstillfällena är förlagda till torsdagar och fredagar.

 

 

Kvalifikationer

Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel,vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Upplysningar

rektor

Catrin Backman

063-14 34 84

 

Sista ansökningsdag

2022-01-31

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Musiklärare