Östersunds kommun

Mätartekniker

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Östersund växer! Utveckling av kommunen pågår i många stora och små stadsutvecklingsprojekt där nya stadsdelar, bostäder, service, kommunikationer, anläggningar och offentliga ytor planeras. En hållbar tillväxt är utgångspunkten i allt vårt arbete.
 
Sektorn Avfall VA är en trivsam arbetsplats med 90 engagerade medarbetare som går en spännande framtid till mötes. Sektorn arbetar med både avfall och VA och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av vattenverk, avloppsreningsverk, avfallsanläggning, återvinningscentraler med mera.
 
Vi står inför nya utmaningar där bland annat arbetet med att minska vattensvinnet står i fokus. Vi behöver därför utöka vår bemanning och söker nu en mätartekniker till enheten Ledningsnät.
 

Arbetsuppgifter

Som mätartekniker har du en viktig roll i arbetet med att minska vattensvinnet genom bland annat läcksökning och förbrukningskontroll. Du håller dig uppdaterad inom den senaste tekniken och vill vara med och utveckla verksamheten.

Fokusområdet för arbetet är att arbeta med planering, dokumentering och uppföljning av vattenmätarbyten och vara kontaktperson mot abonnenten och UE.

I arbetet kommer det även ingå utbyggnad av avläsnings-systemet genom montering av sändare och repeterar samt läcksökning.
 

Kvalifikationer

Du har yrkesutbildning inom VA-teknik, eller motsvarande kunskap relevant för tjänsten.

Du behöver gilla att sitta med planering, system och administration samtidigt som du är praktiskt lagd då arbete på fält ingår. Du är serviceinriktad och gillar att ha mycket kundkontakt. Behöver ha ett teknik och systemintresse för att kunna vara drivande i systemhantering och utveckling. Erfarenheter av Ready och Future är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Beredskap kan komma att bli aktuellt.

Befattningarna är säkerhetsklassade. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning, detta innebär krav på svenskt medborgarskap.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Rekrytering kommer att ske löpande.
 

Kontaktpersoner

Daniel Flykt, enhetschef 076-128 66 31
Nicklas Hällgren, underhållsingenjör 063-14 33 26
 
Fackliga representanter nås via ovan angiven chef
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag

2020-01-31


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 20 december

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Mätartekniker