Östersunds kommun

Måltidsutvecklare

Östersund är en kommun som prioriterar hälsa och välbefinnande, och vi tror på att ha roligt på jobbet! Som anställd hos oss får du tillgång till olika förmåner, såsom friskvårdsbidrag och möjligheter till semesterväxling. Men framför allt får du chansen att göra en verklig skillnad i medborgarnas liv. Östersund är omgiven av fantastisk natur med närhet till fjäll och andra vackra områden som erbjuder otaliga möjligheter till friluftsliv. Dessutom har kommunen ett rikt musik-, kultur- och nöjesliv som passar alla. För mer information, besök gärna www.levaiostersund.se och www.ostersund.se.

 

Som arbetsgivare erbjuder Östersunds Kommun ett brett utbud av förmåner för att säkerställa att du som anställd trivs och mår bra. Utöver friskvårdsbidrag och en stimulerande arbetsmiljö har vi olika juridiska och hälsorelaterade tjänster till ditt förfogande. Ditt välmående är av högsta prioritet för oss, och därför erbjuder vi även personalstöd genom Falck Healthcare, regelbundna medarbetardagar, möjligheter till kompetensutveckling via föreläsningar och utbildningar samt en rad personalförmåner genom Benify.

 

Sektor hemtjänst och särskilt boende är en av två sektorer inom Vård- och omsorgsförvaltningen i Östersunds kommun. Inom sektor hemtjänst och särskilt boende finns fyra verksamhetsspår hemtjänst, Säbo norra, Säbo södra och Rehabilitering/hälsa/sjukvård. Du kommer arbeta över alla verksamheter, men till en början med fokus på verksamheter med heldygnsomsorg, så som särskilt boende, korttids och anhörigavlösning.

 

Som måltidsutvecklare är du underställd enhetschef för enheten, Legitimerad personal inom särskilt boende.

 

Tillsvidareanställning, 100%. Provanställning om 6 mån kan komma att tillämpas.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som måltidsutvecklare kommer du arbeta för att främja en positiv och trivsam måltidsmiljö för medborgare inom vår verksamhet, med fokus på att öka välbefinnandet och livskvaliteten för äldre personer. Du kommer att samarbeta med olika enheter och intressenter för att säkerställa att måltiderna inte bara möter näringsbehoven hos våra medborgare utan även skapar en social och stimulerande upplevelse.

 

Du kommer driva utvecklingsarbete och implementerar nya arbetssätt och rutiner för att förbättra måltidsmiljön och arbeta stödjande för att säkerställa att enheterna arbetar utifrån en god "måltidsordning". Dessutom ansvarar du för att utveckla och genomföra kompetensutveckling för verksamheternas medarbetare angående mat och måltiders betydelse.

 

Du kommer också delta på enheternas boenderåd och anhörigträffar för att samla in synpunkter och kontinuerligt förbättra måltidsmiljön utifrån medborgarnas behov och önskemål. Utöver det kommer du genomföra fortsatt implementering, hantering och utveckling av arbetet med Cuviva (digital kostregistrering).

 

Kvalifikationer

· Högskoleexamen, eller Yrkeshögskoleexamen som arbetsgivaren bedömer vara relevant

· B-körkort

 

MERITERANDE

· Arbetslivserfarenhet från äldreomsorg

· Driva utvecklingsarbete

 

Vem söker vi?

Som person är du flexibel och kan framgångsrikt anpassa dig till förändrade krav eller förutsättningar. Ditt arbetssätt är prestigelöst och du har en öppenhet för att ompröva åsikter baserat på ny information. I din roll som måltidsutvecklare utstrålar du en positiv grundsyn och ser lösningar snarare än hinder. Genom målinriktat arbete och samarbete med andra strävar du mot goda resultat. Du är skicklig på att engagera och inkludera andra.

 

Välkommen med din ansökan! Bifoga CV samt personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg samt kontaktuppgifter till minst 2 aktuella referenser vid eventuell intervju. Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

 

Kontaktpersoner:

Enhetschef: Jannini Hurtig Telefon: 063-14 44 04

Dietist: Berit Andersson Telefon: 063-14 40 16

Verksamhetschef: Åsa Engman Telefon: 063-14 38 24

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Jannini Hurtigh

064-144404

verksamhetschef

Åsa Engman

063-14 38 24

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2024-04-21

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 6 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Måltidsutvecklare