Östersunds kommun

Måltidsutvecklare

Vill du vara med och utveckla vad 10 000 barn och unga äter i skola och förskola varje dag?

 

Nu söker vi en måltidsutvecklare på heltid. Vår måltidsutvecklare har antagit nya utmaningar inom sektorn, så vi söker nu hennes efterträdare. Att arbeta på denna tjänst innebär att du har ett av kommunens viktigaste jobb när det gäller att skapa förutsättningar för goda och hållbara måltider för kommunens unga medborgare.

 

Vi erbjuder dig:

Ett direkt sätt bidra med samhällsnytta och kvalité för medborgare i Östersunds kommun. Många barn och ungdomar äter våra måltider varje dag, i många år, så du har stor möjlighet att påverka kvalitén på en service kommunen utför.

 

En chef som arbetar tillitsbaserat. Du styr i stor utsträckning själv var du behöver befinna dig, eftersom vi har ett mobilt arbetssätt.

 

Frihet under ansvar - du har stor möjlighet att förverkliga idéer och kreativitet inom givna ramar.

 

Att ingå i en ledningsgrupp med många olika kompetenser som hjälps åt. Du har också gott stöd från våra mycket kompetenta kockar och övrig måltidspersonal.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för:

Att sektorn når de miljömässiga målen kopplat till måltiden.

Att sektorns livsmedelsbudget är i balans

Att i samråd med kök och kunder skapa en hållbar meny

Att utveckla och stödja sektorns kommunikation gällande mat och måltider både internt och externt

Att livsmedelsupphandling genomförs och utvecklas.

Att driva utvecklingsarbete för en ökad kundnöjdhet

Att säkerställa sektorns egenkontrollsarbete kring måltiden

 

Måltidsutvecklaren har primärt ett planerande, stödjande och uppföljande uppdrag kring måltiden, men det ingår även att delta i strategiskt arbete på övergripande nivå för förvaltning och kommun. Du arbetar nära måltidsutvecklaren för äldreomsorg och övriga stabs- och chefsfunktioner inom sektorn.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du har följande kvalifikationer:

Relevant utbildningsbakgrund; kostekonom- kostvetarexamen, examen i mat- och måltidsvetenskap eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 

Gedigen kunskap gällande lagstiftning inom området, egenkontrollen inkluderad,

 

Kunskap och erfarenhet av specialkoster

 

Erfarenhet av att jobba med kostprogram och i digitala miljöer. Har du dessutom djupa kunskaper i Mashie är det meriterande.

 

Då uppdraget till stor del är inriktat på utveckling och kommunikation är erfarenhet och/eller utbildning från dessa områden likaså meriterande.

 

Som person är du engagerad, omtänksam och gillar utveckling. Du tar initiativ, är självgående och sätter igång aktiviteter för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och lyssnar samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, egen modern matglädje inte minst.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

sektorchef

Åsa Othfors

073-801 22 63

073-8012263

 

Sista ansökningsdag

2023-12-17

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 november

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Måltidsutvecklare