Östersunds kommun

Logoped till Enheten Stöd & Service som arbetar med Verksamhetsstöd

Välkommen att söka tjänst som logoped 100 % i vårt team som arbetar med kompetensutveckling och handledning inom kommunens verksamheter som vänder sig till medborgare med funktionshinder.

 

 

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga uppgiften för logopeden är att ge verksamhetsstöd, det vill säga kompetensutveckling, handledning och att vara tillgänglig som kunskapsstöd för kommunens personal i arbetet med medborgare som har funktionshinder. Detta verksamhetsstöd ger du som logoped tillsammans med ett team bestående av socionom, specialpedagog och psykolog, det finns även tillgång till arbetsterapeuter, fysioterapeuter och distriktssköterskor. Verksamhetsstödet ges i regel i form av konsultationer, handledning och utbildning.

Du kommer tillsammans med kollegor på teamet ha ansvar för att planera och utföra utbildningar, handledningar och andra typer av insatser för anställda inom sektor funktionshinder.

 

Arbetstid
Måndag - fredag, 8-17, årsarbetstid.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker skall vara legitimerad logoped och gärna ha goda kunskaper om funktionsvariation i kombination med AKK (alternativ kompletterande kommunikation)
Exv. TAKK och bildstöd i olika former. Det är en fördel om du är van vid att uttrycka dina kunskaper på ett för andra yrkesgrupper tillgängligt och tydligt sätt.
Tidigare erfarenhet inom habilitering eller från annat tvärprofessionellt arbete är meriterande.

Erfarenhet av kommunens verksamhetssystem samt erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för anses också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt intresse för att arbeta i team och med de medborgare vi är till för.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Lena Bergstrand enhetschef 063-14 45 43
Malin Kling-Einarsson facklig representant SRAT 063-143541

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-12-22

 

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 29 november

Kategorier : Hälsa & sjukvård Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Logoped till Enheten Stöd & Service som arbetar med Verksamhetsstöd