Östersunds kommun

Lärare trä- och metallslöjd till Odensalaskolan Anpassad grundskola

Barn- och utbildningsförvaltningen, Östersunds kommun söker

 

Lärare trä- och metallslöjd till Odensalaskolan Anpassad grundskola

 

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Odensalaskolan Anpassad grundskola innefattar även fritidshem och tillsyn över 12 år (klubb), är en F-9 skola med ca 100 elever.

 

Tillsvidareanställning 70%. Tjänsten kan ev. kombineras med grundskola. Tillträde 13 augusti 2024.

 

Arbetsuppgifter

Du undervisar enligt grundsärskolans tim- och läroplan. Du är en trygg ledare där elevens utveckling alltid är i fokus. Förmåga till goda relationer och en tydlig kommunikation gällande vår värdegrund samt ett lågaffektivt bemötande är viktiga egenskaper. Samarbete och kollegialt lärande är förutsättningar för att skapa en likvärdig skola.

 

Kvalifikationer

Vi söker en behörig lärare i trä- och metallslöjd. Erfarenhet från undervisning för elever med intellektuell funktionsnedsättning är meriterande. Har du kunskap i att använda dig av tecken som stöd (TAKK) och andra kommunikationsverktyg är det ett plus!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Marjut Svanström

063-14 39 57

076-1384142

biträdande rektor

Ingela Ferm

063-14 30 82

070-375 40 24

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

 

Sista ansökningsdag

2024-08-09

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 juli


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare trä- och metallslöjd till Odensalaskolan Anpassad grundskola