Östersunds kommun

Lärare trä- och metallslöjd till Lugnviksskolan

Tillsvidareanställning med tillträde höstterminen 2020.

 

Östersunds kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

 

Vi söker nu slöjdlärare i trä- och metall till Lugnviksskolan. Skolan står inför såväl organisationsförändringar som en ny – och ombyggnation av skolan med början 2021. Den nya skolan ska enligt plan vara på plats 2023 och då blir Lugnvisskolan en av Östersunds kommun modernaste.

 

Vill du vara en del av oss?

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

 

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt grundskolans läroplan. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring elevens utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till elev, föräldrar och arbetskamrater.

 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i trä- och metallslöjd. Det är en fördel om du är behörig i fler ämnen. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållnings-sätt och bemötande.

 

Som person önskar vi att du är:

- förtroendeingivande och stabil

- bra i ditt bemötande

- kreativ och flexibel

- nyfiken och positiv

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Håkan Olofsson rektor, 072- 215 64 06

Anna Stefansson Lärarnas Riksförbund, 070-577 57 70

Andreas Gustavsson, Lärarförbundet, 070-553 93 73

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-05-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare trä- och metallslöjd till Lugnviksskolan