Östersunds kommun

Lärare Textilslöjd till Mimergården

Östersunds växer och utvecklas! Med närheten till fjäll och storslagen natur attraherar Östersund ständigt nya invånare. Kommunen som arbetsgivare har drygt 5 600 medarbetare i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du främst med våra yngre medborgare. Du är en viktig person i elevernas lärande och utveckling genom att väcka deras nyfikenhet och lust till ny kunskap.

 

Mimergården är en flerspråkig F-6 skola med tillhörande fritidshem i område Torvalla. Hos oss spelar fysisk aktivitet en framträdande roll och vi lägger mycket fokus på hur lekfull rörelse och motion kan stödja elevernas välmående, studiero och kunskapsinhämtning.

 

Tillsvidareanställning, 50 %. Tillträde 240813

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i textilslöjd i årskurs 3-6.

 

Kvalifikationer

- Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd. Annan lärarbehörighet eller kompetens/erfarenhet kan också vara av intresse.

 

- I ditt pedagogiska ledarskap är du en trygg och tydlig ledare som har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av kunskap, trygghet och studiero.

 

- Du bör vara förtrogen att arbeta med skolans styrdokument och har förmåga att omsätta dessa i det dagliga arbetet.

 

- Flerspråkighet är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Emelie Fors

072-242 94 68

facklig representant Sveriges lärare

Berit Fahlen

073-075 08 86

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-26

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Textilslöjd till Mimergården