Östersunds kommun

Lärare Svenska och Engelska Vallaskolan

Tillsvidareanställning på heltid.

 

Vallaskolan är en treparallellig F-9 skola på Frösön med ca 650 elever. Skolan har en stadieindelad organisation med en ansvarig rektor per stadie. Skolan ligger vackert belägen på Frösön med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Vallaskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Vi har stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

 

Vårt nuvarande utvecklingsområde fokuserar på lärmiljö och kollegialt lärande.

 

På vår skola omges du av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga förväntningar på varandra. Ett gott samarbetsklimat kännetecknar Vallaskolan.

 

Vi trivs tillsammans!

 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i svenska och engelska på högstadiet och årskurs 6 samt delat handledarskap i en klass. I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen, genomföra utvecklingssamtal samt dokumentera elevernas lärprocess. 

 

Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för undervisningen och skolan.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska. Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär i din undervisning. Du kan skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar, arbeta självständigt och har ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Vidare fångar och stimulerar du elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. 

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Linda Sundstedt, rektor 063-14 35 74 eller 072-202 79 01 

Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-12-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 december

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Svenska och Engelska Vallaskolan