Östersunds kommun

Lärare Sv/ Sva/Eng Odensalaskolan

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Odensalskolans grundskola är en F-9 skola med cirka 670 elever och 75 medarbetare.

 

Skolan rymmer även anpassad grundskola. Åk F-6 är tvåparallelig och åk 7-9 fyrparalellig i totalt 25 klasser, samt fritids

 

Odensalaskolan växer och därför söker vi nu en lärare i svenska och engelska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde 2024-01-08 eller enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare på heltid med behörighet i svenska och engelska till åk 7-9.

Du ingår i ett årskursarbetslag, samt ämneslag med bred kompetens där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling. Handledarskap ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt behörighet och legitimation att undervisa för de berörda åldrarna. God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade metoder är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

Rektor

Carina Abrahamsson

073-048 75 33

facklig representant

Sandra Olofsson

 

Sista ansökningsdag

2023-10-15

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 19 september

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Sv/ Sva/Eng Odensalaskolan