Östersunds kommun

Lärare slöjd, trä och metall Bringåsen/Häggenås

Anställningsform och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse beroende på den sökandes behörigheter och kompetens, tillträde 2018-08-16.

 

Bringåsen och Häggenås är F-6 skolor med 65 resp. 100 elever och tillhörande fritidshem. Skolorna ligger fint belägna med närhet till skolskog och en fantastisk utemiljö som vi nyttjar aktivt i lärandet, både i skolan och på fritidshemmet. Våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig egen förmåga.

 

Du kommer till två skolor med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi hoppas att just du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper.

 

I Lits skolområde kan det vara aktuellt med glesbygdstillägg.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i slöjd åk 3 till åk 6 på båda skolor. Tjänsten kan även utökas med annan undervisning och ev. stöd, beroende på kompetens och behörighet. Varför tjänstens omfattning och anställningsform kan diskuteras.

Vi söker efter dig som har elevernas bästa i fokus och är beredd på utmaningar, förändringar och bidrar med gott samarbete.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet att undervisa i slöjd trä och metall.

Vi söker efter dig som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten. Du är förtrogen med skolan styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Gun Königsson rektor 063-14 48 80 alt 070-317 94 22
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-01

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare slöjd, trä och metall Bringåsen/Häggenås