Östersunds kommun

Lärare modersmål - Tyska (F-9)

Omfattning: 40%

 

Arbetsuppgifter

Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds Kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Lektionerna schemaläggs vanligtvis på eftermiddagar.

 

Jobbet kan inte utföras via fjärr eller distans.

 

Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se).

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand behöriga lärare. Dina meriterade kunskaper i svenska språket ska lägst vara påbörjade studier i gymnasiesvenska. För tjänst som lärare med inriktning modersmål och studiehandledning på modersmålet krävs svensk lärarexamen. Dina färdigheter i det sökta språket skall vara på modersmålsnivå.

 

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Vi kommer att påbörja intervjuer under ansökningstidens gång.

 

Upplysningar

 

samordnare

Irja Wall

063-14 32 88

 

Sista ansökningsdag

2022-12-06

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 november

Kategorier : Modersmålslärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare modersmål - Tyska (F-9)