Östersunds kommun

Lärare Matematik/No och teknik till Lugnviksskolan årskurs 7-9

Östersunds kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

 

Vi söker dig som vill jobba i kommunens modernaste skola i matematik/No och Teknik

 

Som anställd i Östersund

Erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt grundskolans läroplan. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring elevens utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till elev, föräldrar och arbetskamrater.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i Matematik/No och teknik. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

 

Som person önskar vi att du är:

-förtroendeingivande och stabil

-bra i ditt bemötande

-kreativ och flexibel

-nyfiken och positiv

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid en eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Håkan Olofsson rektor, 072-215 64 06

Cecilia Ringfelter biträdande rektor, 072-236 59 53

Andreas Gustavsson, facklig representant Sveriges lärare 070-553 93 73

 

Tillsvidareanställninga med tillträde höstterminen 2024.

 

Vänta inte med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2024-06-21

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Matematik/No och teknik till Lugnviksskolan årskurs 7-9