Östersunds kommun

Lärare Matematik/No

Nu söker vi på Treälvsskolan matematik/No-lärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start från vårterminen 2022.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 360 elever med tillhörande fritidshem och fritidsgård.

 

Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns även idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan driver eget café tillsammans med den lokala fritidsgården

 

Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.

 

 

Arbetsuppgifter

Undervisning inom ramen för ämnena Matematik, NO och teknik för elever i årskurs 7-9. I ditt uppdrag ingår bl. a att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete.

 

 

Kvalifikationer

För att lyckas i uppdraget har du som söker en grundskollärarutbildning med legitimation och behörighet att undervisa i Matematik, NO och Teknik.

 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, är självgående och initierar utvecklingsinsatser och vågar prova nya arbetssätt. Du är aktiv i att skapa kontakter och goda relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare och har god förmåga att samarbeta.

 

Vid pendling till Lits skolområde kan du som tillsvidareanställd pedagog få ett lönetillägg.

 

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Malin Tuuliainen

076-100 79 86

 

biträdande rektor

Magnus Myrenhammar

076-054 33 66

 

nås via skolans expedition

Facklig representant

063-14 48 55

 

Sista ansökningsdag

2021-10-17

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Modersmålslärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Matematik/No