Östersunds kommun

Lärare Idrott och Hälsa Fagervallskolan

Fagervallsskolan söker Idrottslärare till låg- och mellanstadiet!

 

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Fagervallsskolan är en F-6 skola på "Söder" med ca 290 elever. Vi arbetar i arbetslag och verkar aktivt i ett kollegialt lärande. Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen. Skolan har ett väl inarbetat arbetssätt där genrepedagogik följt skolan de senaste sju åren.

 

Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Skolan har en väl tilltagen och nyutrustad skolgård. Skolorgasisationen är 2-parallellig årskursorganisation från förskoleklass t o m årskurs 6. I skolan ingår fritidshem för alla skolans elever.

 

Skolbyggnaden är relativt nyrenoverad vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö. Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss.

 

Tillsvidareanställning, 100%

Tillträde 2024-08-13

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa från åk 2 t o m åk 6. Utöver detta kommer du tjänstgöra i klass en dag i veckan.

 

Kvalifikationer

- Lärare i fritidshem med inriktning idrott eller lärarexamen i ämnet idrott och hälsa.

 

- Du har ett tydligt ledarskap samt en god förmåga till samarbete och ser värdet i professionella relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Jan Karlsson

063-14 34 31

facklig representant

Nås via rekryterande chef

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-26

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Idrott och Hälsa Fagervallskolan