Östersunds kommun

Lärare i trä och metallslöjd, område Odensala

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Tillsvidare. Tillträde 2023-08-15 eller enligt överenskommelse.

Vi söker nu en lärare i trä och metallslöjd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. 40% av tjänsten är förlagd på Tavelbäckskolan åk 3-6, och 60% av tjänsten är förlagd på Odensalaskolan åk 3-7

 

Odensalskolans grundskola är till hösten en F-9 skola med cirka 720 elever och 80 medarbetare.

Till hösten finns elever i åk F-9 och anpassad grundskola på plats. Åk F-6 planeras bli tvåparallelig och åk 7-9 fyrparalellig med ca 700 elever i 25 klasser, samt fritids.

Tavelbäckskolan är en F-6 skola som är 1-2 paralellig med 230 elever

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare i trä och metallslöjd på 100%.

Du kommer att ingå i ett praktiskt/estetiskt ämneslag och kommer att ha behöriga kollegor i ämnet, där det finns stora möjligheter till utbyte och utveckling. Handledarskap kan komma att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt behörighet och legitimation att undervisa för de berörda åldrarna. God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade metoder är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Carina Abrahamsson

063-14 35 11

073-048 75 33

 

Sista ansökningsdag

2023-04-02

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i trä och metallslöjd, område Odensala